Τηλεφωνικές Παραγγελίες

PDF Εκτύπωση E-mail

                εξειδίκευση
                                         φροντίδα
              ευκολία
                                              οικονομίαΜε Φροντίδα και Αγάπη για περισσότερο από 30 χρόνια, τα καταστήματα Babyline εξυπηρετούν και συμβουλεύουν τους νέους γονείς για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας τους.


Το κατάστημα Babyline που βρίσκεται στις κλινικές ΙΑΣΩ,ΡΕΑ και ΜΗΤΕΡΑ, έχουν καθιερωθεί κορυφαία επιλογή στο χώρο των βρεφικών προϊόντων με άμεση πρόσβαση για τη μέλλουσα μητέρα και τους οικείους της.


Στα καταστήματα θα βρείτε τα καλύτερα επιλεγμένα και επώνυμα προϊόντα από βρεφική ένδυση, υπόδηση, καροτσάκια, είδη βρεφανάπτυξης, είδη προικός, χρήσιμα αξεσουάρ για την μητέρα και το μωρό, καθώς και βρεφικά έπιπλα κατά παραγγελία σε ασυναγώνιστες τιμές.


Κάθε επισκέπτης είναι σημαντικός για εμάς στα Babyline γι’ αυτό και το προσωπικό μας είναι ειδικά εκπαιδευμένο αλλά και πάντα πρόθυμο να ακούσει κάθε σας προβληματισμό και να σας κατευθύνει σχετικά, ώστε κάθε στιγμή που μοιράζεστε με το μωρό σας να είναι ιδανική.

Όλα τα προϊόντα από το κατάστημα Babyline είναι ασφαλή και εγκεκριμένα από τους παιδιάτρους για την ποιότητα τους. Σε συνεργασία με τους παιδιάτρους προσφέρουμε σε εσάς και το μωρό σας τις καλύτερες λύσεις με ασφάλεια και συνέπεια. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και τη συνταγή του παιδιάτρου σας από το κατάστημα μας

Το κατάστημά μας διαθέτει και πλούσια συλλογή από παιχνίδια για τα αδερφάκια που περιμένουν στο σπίτι !